Skip to main content

Op onze site geven we je een idee van wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen. En welke kwaliteit wij daarbij willen leveren! Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, het is veel beter om dat van onze relaties te kunnen horen. Hieronder staan een aantal meningen van klanten. Doe er je voordeel mee! Ben je al klant en heb je ook een mening die gehoord moet worden, dan zien we jouw review graag tegemoet.

 


mr. M.
Berbee, Berbee Advocaat

 

“Waarom MultIT? Het antwoord daarop is kort en simpel, vertrouwen”

 

Okee, misschien is daar wel wat uitleg bij nodig. Bij mijn vorige kantoor is MultIT door mij benaderd om te zorgen dat het netwerk op een professionele manier werd beheerd, dat alle hardware op orde werd gebracht en dat er geen gedoe zou zijn met software licenties. Dat laatste is een van de dingen die vaak niet in orde zijn. En wanneer een Business Software Alliance vervolgens om die reden je bedrijf plat legt en een boete claimt, dan word je daar niet heel blij van.

Nadat ik de keuze had gemaakt om een eigen, nieuw kantoor te starten, was de keuze voor een IT bedrijf dan ook heel snel gemaakt. In de advisering vooraf, dus bij het aanleggen van de bekabeling en het aantal aansluitingen per werkplek, zijn ze betrokken geweest. En ook bij de installatie van het netwerk. Alles op een goede en veilige manier. Want de vertrouwelijke informatie waarmee ik werk, mag natuurlijk niet zomaar op straat liggen.

Bij het onderhoud speelt het vertrouwen wederom een grote rol: MultIT kan op afstand de pc overnemen om problemen op te lossen of onderhoud te plegen of, indien nodig, ter plaatsende werkzaamheden uitvoeren. En dat alles gebeurt op een goede, veilige manier. En flexibel met een hoge mate van bereikbaarheid. Want, zoals ik eerder al schreef: je moet er niet aan denken dat het kantoor langdurig plat ligt.

Is MultIT de goedkoopste partij? Ongetwijfeld niet. Maar ieder bedrijf moet winst maken om te overleven, en die winst komt uit de lengte of de breedte. Een goedkopere partij zal die winst waarschijnlijk maken door te kiezen voor inferieure apparatuur, ondermaatse oplossingen en/of software zonder de juiste licenties. De duurdere partij hoeft niet op die manier, ten laste van de opdrachtgever, te ‘besparen’.

En dus vertrouw ik erop dat MultIT mij de ondersteuning biedt die voor mijn praktijk zo noodzakelijk is. En met de toekomstplannen van MultIT in ‘t Zand, vertrouw ik erop dat dit nog lang zo zal blijven.

Marco Berbee,
Advocaat

 


Jack Jongejan
Partner bij Jongejan & Partners
Accountants – Fiscalisten – Adviseurs

 

“Geen 9-5 mentaliteit, maar oplossingsgericht”

 

MultIT Automatisering is zeer deskundig en betrokken. Geen 9-5 mentaliteit, maar oplossingsgericht. De goede bereikbaarheid, korte lijnen en heldere communicatie maken het prettig samenwerken. Kortom een zeer betrouwbare en deskundige partner waar je op kan rekenen als het nodig is.

 


 

Marisca Steenvoorden
Accountantskantoor KOOPMAN & CO

 

” Écht een betrouwbare partner “

 

Als accountantskantoor zijn wij, zoals veel ondernemingen, sterk afhankelijk van goed werkende informatie- en communicatietechnologie. Vanwege de vele financiële en privégegevens waar wij mee werken is beveiliging van deze gegevens nog eens extra van belang. In MultIT hebben wij een partner die hierbij écht betrokken is. Vrijwel nooit last van storingen en mocht er toch een keer iets niet naar behoren werken, wordt het probleem direct opgepakt. Een bijkomend voordeel is dat MultIT uit onze regio komt en dus niet alleen vanaf afstand maar ook fysiek bij ons langskomt.

Bij groter onderhoud of installatie van hard- of software houden ze er rekening mee dat ons kantoor ook gewoon door moet draaien. Om dit dusdanig te plannen dat onze medewerkers er nauwelijks tot geen last van hebben is voor MultIT een vanzelfsprekendheid. Bij de vervanging of onderhoud van servers merkt niemand bij ons op kantoor daar iets van.

MultIT denkt met ons mee, zowel proactief als vraaggestuurd: écht een betrouwbare partner.