Skip to main content

Een daadkrachtige ICT-dienstverlener voor het MKB, dat is wie wij zijn. Maar, we vinden dat dit de lading nog niet dekt. MultIT is meer!

Waar
houden wij van
:

  • Tevreden klanten
  • Kwaliteitsvolle oplossingen
  • Eerlijke prijs / kwaliteit verhoudingen
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijke en directe communicatie
  • Oog voor energiebesparing en recyclebare apparaten
  • Met klanten meedenken op ons eigen vakgebied

Meer
over MultIT:

MultIT is
gevestigd in ’t Zand, een prachtig dorp in de kop van Noord-Holland. We zijn een dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met het analyseren van vraagstukken en de realisatie van oplossingen op het gebied van ICT. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in ons vakgebied, zijn we een vertrouwde naam op het gebied van professionele automatisering voor het midden-kleinbedrijf in Noord-Holland.

Door de
jaren heen hebben we een brede relatiekring opgebouwd, waar we altijd op terug kunnen vallen bij zaken waar zeer gespecialiseerde kennis voor vereist is. Bovendien beschikt ons eigen team over verschillende certificaten, zodat lastige IT-vraagstukken voor ons geen probleem, maar juist een uitdaging zijn.

In 2019 hebben wij ons pand in het hart van ‘t Zand sterk uitgebreid met een ruime verdubbeling van de kantoorruimte. Een prachtige plek om te werken dus! Ook onze medewerkers komen uit de regio rondom ’t Zand. We zijn echte Noord-Hollanders die houden van een no-nonsense aanpak. Ons team bestaat uit ondernemers Klaas-Jan Weel, Laura Weel en een handvol vakkundige medewerkers die onze klanten goed kennen. Door de duurzame relaties die wij met onze klanten aangaan, kennen onze klanten ons team ook goed. Ken je ons nog niet? Op onze teampagina stellen we onze collega’s graag aan je voor. Daar kun je dan direct zien met wie je contact hebt.